Contact Machines te huur Machines te koop Menu

Verreikers

tot 14 meter

  • 2,5 ton, 6 meter
  • 3,3 ton, 7 meter
  • 3,2 ton, 9 meter
  • 3 ton, 10 meter
  • 4 ton, 14 meter
  • standaard met palletvorken
  • optie: grondbak of hijsarm

Ontdek de Kracht van Verreikers

Verreikers, ook wel bekend als telescoopladers, zijn veelzijdige en krachtige machines die een essentiële rol spelen op bouwplaatsen, magazijnen, boerderijen en meer. Deze multifunctionele voertuigen combineren heftruckmogelijkheden met een telescopische arm, waardoor ze ideaal zijn voor het verplaatsen en tillen van zware lasten op hoogte. Bij Trenson bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige verreikers te huur, zodat u uw projecten efficiënt en veilig kunt uitvoeren.

Waarom een Verreiker Huren?

Veelzijdige Functionaliteit: Verreikers zijn ontworpen om een breed scala aan taken aan te kunnen, van het tillen van pallets en materialen tot het bereiken van moeilijk toegankelijke plaatsen op hoogte. Met verschillende aanbouwstukken kunnen ze eenvoudig worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw project.

Grote Hefcapaciteit en Bereik: Dankzij hun telescopische arm kunnen verreikers zware lasten tillen en verplaatsen over grote afstanden en hoogtes. Dit maakt ze ideaal voor het laden en lossen van vrachtwagens, het stapelen van materialen en het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte.

Efficiëntie en Productiviteit: Met hun krachtige motor en soepele bediening bieden verreikers een hoge mate van efficiëntie en productiviteit op de werkplek. Ze kunnen snel worden ingezet en bieden snelle laad- en loscycli, waardoor de algehele projectduur wordt verkort.

Veiligheid: Verreikers zijn uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals stabiliteitscontrolesystemen en beschermende cabines, om de veiligheid van de bediener en andere werknemers op de werkplek te waarborgen.

Toepassingen van Verreikers

Bouw- en Constructieprojecten: Verreikers worden vaak gebruikt voor het tillen van bouwmaterialen, zoals stalen balken, betonnen platen en dakpanelen, evenals voor het uitvoeren van montage- en installatiewerkzaamheden op hoogte.

Magazijnen en Distributiecentra: In magazijnen en distributiecentra worden verreikers gebruikt voor het laden en lossen van vrachtwagens, het stapelen van pallets en het organiseren van voorraad op rekken.

Landbouw: Op boerderijen worden verreikers ingezet voor diverse taken, waaronder het laden van voer, het verplaatsen van hooibalen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en installaties.

Evenementen en Festivals: Verreikers worden vaak gebruikt bij grote evenementen en festivals voor het opzetten van podia, het plaatsen van decoraties en het tillen van zware apparatuur.