Contact Machines te huur Machines te koop Menu

Rupsdumper

tot 950kg

  • B-Track BT95D
  • laadvermogen 950 kg
  • 80cm breed
  • diesel
  • High tip

Rupsdumpers zijn robuuste en veelzijdige machines die onmisbaar zijn op bouwplaatsen, landschapsprojecten en andere terreinen waar grondverplaatsing een cruciale rol speelt. Deze krachtige voertuigen bieden een efficiënte manier om materialen te transporteren, zelfs in ruw terrein en moeilijke omstandigheden. Bij Trenson zijn we trots om een uitgebreide selectie van hoogwaardige rupsdumpers aan te bieden voor verhuur, zodat u uw projecten soepel kunt laten verlopen.

Waarom een Rupsdumper Huren?

Uitstekende Off-road Prestaties: Dankzij hun rupsbanden kunnen rupsdumpers gemakkelijk manoeuvreren op oneffen terrein, modderige ondergrond en zelfs steile hellingen, waardoor ze ideaal zijn voor bouwplaatsen met uitdagende omstandigheden.

Grote Laadcapaciteit: Ondanks hun compacte formaat kunnen rupsdumpers aanzienlijke hoeveelheden materiaal dragen, variërend van puin en grond tot bouwmaterialen en landschapsbenodigdheden. Dit maakt ze perfect voor het efficiënt verplaatsen van grote hoeveelheden materiaal over korte afstanden.

Verbeterde Stabiliteit: De lage zwaartepunt en brede basis van rupsdumpers zorgen voor een uitstekende stabiliteit, zelfs op oneffen terrein. Dit minimaliseert het risico op kantelen en maakt veilig werken mogelijk in verschillende omstandigheden.

Gemakkelijke Bediening: Moderne rupsdumpers zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, met intuïtieve bedieningselementen en comfortabele cabines die de productiviteit verhogen en de vermoeidheid van de bestuurder verminderen.

Toepassingen van Rupsdumpers

Bouwprojecten: Van het verplaatsen van bouwmaterialen tot het egaliseren van terreinen, rupsdumpers zijn essentieel voor verschillende fasen van bouwprojecten, waaronder nieuwbouw, renovaties en infrastructuurwerken.

Landschapsarchitectuur: Voor het aanleggen van tuinen, parken en andere buitenruimtes bieden rupsdumpers een efficiënte manier om grond, stenen, mulch en andere materialen te transporteren.

Milieuprojecten: Bij het uitvoeren van milieuprojecten zoals bodemsanering en terreinherstel kunnen rupsdumpers worden ingezet om vervuilde grond veilig af te voeren en schoon vulmateriaal toe te voegen.