Contact Machines te huur Machines te koop Menu

Minigravers

  • Bobcat E10z: gewicht 1 ton, breedte van 710mm tot 1100mm
  • Komatsu PC14: gewicht 1,5 ton, breedte van 980mm tot 1300mm
  • Komatsu PC24: gewicht 2,4 ton, breedte 1,5m
  • Komatsu PC55: gewicht 5,5 ton, breedte 1,96m
  • optie sloopsorteergrijper, kasseibak of breekhamer

Maximaliseer Uw Efficiëntie met Minigravers

Minigravers zijn krachtige en compacte machines die ideaal zijn voor graafwerkzaamheden op beperkte ruimtes. Bij Trenson bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige minigravers te huur aan, zodat u uw graafprojecten kunt uitvoeren met precisie en gemak, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Waarom een Minigraafmachine Huren?

Compact en Wendbaar: Minigravers zijn ontworpen om te werken in beperkte ruimtes, zoals achtertuinen, smalle steegjes en binnenruimtes, waardoor ze ideaal zijn voor bouwprojecten in stedelijke gebieden en andere krappe omgevingen.

Krachtige Prestaties: Ondanks hun kleine formaat leveren minigravers indrukwekkende graafkracht en efficiëntie, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan graafwerkzaamheden, van het graven van sleuven en putten tot het verplaatsen van grond en puin.

Veelzijdigheid: Met verschillende aanbouwdelen kunnen minigravers worden aangepast aan verschillende taken, zoals graafwerkzaamheden, egaliseren, slopen en laden, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor diverse bouw- en landschapsprojecten.

Gebruiksvriendelijkheid: Moderne minigravers zijn voorzien van intuïtieve bedieningselementen en comfortabele cabines, waardoor ze gemakkelijk te bedienen zijn, zelfs voor gebruikers met beperkte ervaring.

Toepassingen van Minigravers

Grondwerken: Minigravers zijn ideaal voor graafwerkzaamheden zoals het graven van funderingen, het aanleggen van leidingen, het uitgraven van zwembaden en vijvers, en het egaliseren van terreinen.

Tuinaanleg en Landschapsarchitectuur: Voor het aanleggen van tuinen, paden, opritten en andere buitenruimtes bieden minigravers een efficiënte manier om grond te verplaatsen, bomen te planten en terreinen te egaliseren.

Sloopwerkzaamheden: Met krachtige graafkracht kunnen minigravers worden ingezet voor het slopen van kleine structuren, het verwijderen van beton en het opruimen van sloopafval.

Renovaties en Onderhoud: Bij renovatieprojecten kunnen minigravers worden gebruikt voor het verwijderen van oude vloeren, muren en landschapselementen, evenals voor algemeen onderhoudswerk zoals het graven van greppels en het verwijderen van boomwortels.